Jun 29, 2009

tak tau nak letak tajuk ape..mungkin geram,sedih n kecewa..hmm..blh la kot

bismilllah..

camne nak mula nih? tak reti la plk..huhuhu..
btw aku just nak luahkan perasaan sedih yg terbuku kat hati aku nih..patut ke aku luahkan? ape salahnye kan..ni kan blog aku,tak salah rasanya..ape-ape jela..

apaper pun aku cuma rasa terkilan dgn sikap segelintir kawan2 lama aku ni..ye la,nama pun kawan tp tak cuba nak faham perasaan kawan sendiri..bukannye aku sengaja pun tak nak join program yg telah dirancang tu,tp mmg sangattt tak boleh..ms awal2 hari tu mmg aku terkinja2 seronok la nak p (dalam hati je la) tp dah ada aral melintang tgh jln..tak blh nak alih dah,nak ikut jalan lain pun dah takde..jalan mati semuanya..why dont they try to understand my situation?

aku ni dahla jauh dr tmpt prgm,gaji pun tak masuk lagi..mana nak beli tiket pegi balik la,makan la..kurang2 RM100 melayang..RM100 tu time hujung2 bulan ni sgt2 la bermakna..takkan nak buang gitu aje(beli tiket)..tu je yg ada time paras bahaya nih..takkan la nak mntk dgn mak abah semata2 nak p sana utk program setengah hari je,tak sampai hati aku nak wat camtu..pastu aku nak merempat mana? haila kawan2..nape la korang tak faham..aku ni nak sgt jumpe korang..aku nangis kat cni sbb tak dapat join korang tau ke?

aku sedih tau bila aku call korang,korang nak tak nak je bercakap..macam la aku ni pesalah yg nak kena hukuman gantung..korang buat aku ni gaya macam byk kali dah buat salah..aku malas nak mengungkit apa-apa,biar Allah je yg tau..at least aku call jgk tanye pasal perjalanan majlis tu macam mana,takde la aku buat2 lupa je..korang pikir sendiri la macam mana keadaan kalau korang kat tempat aku..bukan aku tak hargai jemputan tu tp aku mmg tak dapat nak p..berdosa ke kalau aku tak p??

kat cni aku nak buat satu kenyataan yg aku mmg TERASA sgt2 ngan sikap korang..mmg aku nangis je la,tu je yg termampu..rasanya lepas ni tak payah la kot korang ajak2 aku lagi kalau nak wat reunion ke apa..aku macam malas nak jumpe2 korang..biar la..aku kan kawan korg yg tak guna..buat pe korang nak kawan ngan aku lg kan? asalkan korang bahagia cukup la..

end..


4 respons:

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

lorr...majok2 yeahh...dah ade halangan kan..maybe dorang tk pahe situasi mu itew...tkpela...sabau je la yeakkk...huk2...

imansyifa' said... [Reply to comment]

tu la..sedih tau..bukan taknak p..mmg majok giler ar...

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

dah2..tkmoh majok2 eh....

imansyifa' said... [Reply to comment]

tak majuk dah..sekejap je pon..hehehe

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya