May 19, 2011

Blog Aku Simple dan Kemas

Assalamualaikum pembuka bicara. pagi ini buka blog ija dan tengok dia join peraduan mencari blog simple dan kemas yang dianjurkan oleh penulis Penulis Senja. secara tiba-tiba idea nak join datang pulak sebab sebelum ni lebih suka jadi silent reader. jadi mungkin masanya telah tiba untuk mengexposekan diri sendiri pulak. bukan riak tau. saja suka-suka supaya dunia blogging ini menjadi bertambah meriah.


dapat tahu blog ni dari ija la..bila baca blog penulis senja ni seronok sebab ada banyak puisi yang puitis. yeke? ah bacalah sendiri. mari kita serbu ramai-ramai. cik yana memang suka baca puisi and pantun-pantun ni tapi harap maaf sebab diri sendiri memang tak pandai. suka baca pantun dan puisi kak suraya penulis jemari seni. sekarang ni suka pulak baca puisi encik penulis senja. keep it up ya!

harapnya blog ini menepati syarat yang ditetapkan sebab rasanya dah simple kot blog ni tapi kalau kena reject tu redha saja la. mungkin ini cabaran untuk orang pertama join contest. join bukan untuk menang tapi sebagaimana yang dikatakan diatas, hanya untuk memeriahkan dunia blogging ini. seterusnya dapat mengeratkan silaturrahmi sesama kita. lagi ramai kawan, lagi banyak ilmu yang kita dapat. tak rugi kan?

p/s - doakan blog ini tidak di reject ^__^

jumpa lagi ^^

3 respons:

eintan nurfuzie said... [Reply to comment]

folo sni lps tgk blog ni

Firdnurjue said... [Reply to comment]

hahahah dear...layan jeakla...tengok pun simple jea kan..so join jeakla..weeeeeeeeeee

yana-feehily said... [Reply to comment]

intan : dh follow.. ^^

ija : tu la..selalu tgk org join contest..terasa nk join plk..hehehe..

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya