Sep 12, 2011

Monday Blues

Assalamualaikum semua.

Pagi Isnin yang sibuk. FB pun tk sempat nak buka. Ini pun curi-curi update blog konon macam ramai orang tertunggu-tunggu update dari blog aku padahal tak ada pun. HAHAHA (ketawakan blog sendiri). Tak kisah la kan sebab apa-apa pun i still proud sebab aku ada blog. Sila jeles.

Apa yang disibukkan oleh orang yang menyibuk ni? Oh sekarang company aku tengah bergelut dengan majlis hi tea amal untuk mencari dana. Jadi aku salah seorang sekreteriat yang kerjanya mengganggu orang. Jangan salah faham ye. Mengganggu tu maksudnya aku kena call follow up sama ada surat yang dihantar dah sampai ke belum sebab majlisnya dah tak lama lagi, 24 sept nanti. Pengsan makcik. Sekarang ni nak kentut pun rasa macam tak sempat. Opss kentut bukan mencarut kan? oh~

jadi kepada sesiapa yang berminat nak membeli meja @ kerusi amal ini boleh personally email aku @ fazhana@gmail.com or cantact 03-41073379. Jangan pulak bagitau nak cakap dengan yana feehily, mampos orang tak kenal. Jadi jangan malu-malu ye kawan-kawan. Kalau tak nak beli pun boleh beri sumbangan..Kerja apa aku ni sebenarnya? Nanti la aku cerita. Tu pun kalau ada orang nak tahu. Tak ada? ok alhamdulillah..

p/s - hulurkan tangan ringankan beban ^___^

terima kasih sudi baca ^^

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya