May 11, 2011

update blog(?)

malam ni terasa la sangat kebosanan. macam-macam kerja nak buat kalu difikirkan tapi tak ada mood pula. macam nak update blog inilah. macam-macam nak cerita tapi tak tahu nak menaip macam mana. ambik kau sampai lupa. itulah makan tonik semut banyak sangat. aduh!

ada kawan cakap bila seseorang tu nak kahwin, habis semua benda dia lupa. mana ada? mana ada? tengok! sekarang aku dah tak tahu nak menaip apa. hilang semua idea. rasa nak pergi tidur pula sekarang. ok bye.

p/s : ada rasa nak lempang gadis ini laju-laju tak? T___T

4 respons:

Firdnurjue said... [Reply to comment]

wahhhh gadis nie sudah ilang idea maaaaa..keh3

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

p/s : ada rasa nak lempang gadis ini laju-laju tak? T___T


jawapannyer :- ader...meh lah...hik3...goo ga gaa.....
lg 3weeks wooo...nk kawen...
(<=== tgk tickers sebelah neh)

yana-feehily said... [Reply to comment]

ija: hahaha..idea sesat..tk tau p mana..

atie: wuhuuu...lg 3 mggu, takut la plk...awak pun lg 3 mggu nk bersalin ^^ nak jadi mama dah....yihaaa...

yana-feehily said... [Reply to comment]

hihi,,hilang sudah idea..
wowowow....lg sikit je masa nak jadi puan..ohh..adus!

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya