Sep 9, 2011

Open House

Assalamualaikum..

Entri kedua hari ini. Oh hebatnya..Sila tepuk.. pap..pap..

Sebenarnya saja nak cakap hari ni nak pegi open house yang ada kambing golek bakar. Dengar-dengarnya sampai 5 ekor kau. Kepada penggemar kambing sila pamerkan aura cemburu anda dengan aksi air liur meleleh..tap..tap..

Dah sampai 5 ekor tu haa ko makan la sampai pengsan masuk spital. Tapi sebenarnya aku bukan la penggemar kambing. Sebelum ni tak makan pun tapi baru sekarang baru belajar makan. Yelah ambil berkat sebab kambing ni kan haiwan peliharaan Rasulullah.

Sape kata kambing kolestrolnya tinggi? ah tipu je semua tu. Malas ah nak cerita panjang-panjang. Kau google la sendiri pasal kambing ni.

  


Oh ini bukan kambing golek tapi kambing tergolek sebelum disembelih dan kemudiannya dikorbankan dan digolek untuk menjadi santapan manusia.





Ini baru kambing golek. Seksi u ^____^

p/s : Makan setelah lapar, berhenti sebelum kenyang.

terima kasih sudi baca ^^

3 respons:

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

muahahhaa...
kamben tergolek tu cumil...
sudi ke awk makan sy yg cumil ini....sian sy....


p/s: makan jgn tak makan...

Firdnurjue said... [Reply to comment]

ikut yunk g open house...wahhhhhhhhhh besh3..huk3

yana-feehily said... [Reply to comment]

atie : seksi kot kamben tu..tak pakai baju..ngeh3..

jue : jom jom...erkk dh kenyang..hehehe

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya