Jan 10, 2012

Azam Tahun Baru 2012

Assalamualaikum..

Nak bercerita pasal azam tahun baru padahal hari ni dah 10 jan 2012 pun. Macam biasa kalau bab nak buat entri pasal sambutan perayaan atau tahun baru mesti aku lambat (kadang-kadang takde pun).

Tahun ni aku nak jadi pekerja yang rajin lagi berdedikasi
*rajin la sangat kan, padahal time kerja dok update blog. cait..

Nak jadi hamba Allah yang lebih bersyukur dan lebih taat. Insyaallah.

Mungkin aku nak jadi seorang ibu? Amin ya rab. Tolong doakan. Nak juga jadi isteri yang solehah. ^__^ selama ni tak solehah kot?

Nak jadi kaya. Bila kaya boleh la ikut anak wak mail pegi Krabi. Ngeh ngeh..boleh tak Rifhan?

Mudahan-mudahan dapat kerja area utara. Lagi best kalau dapat gomen. Boleh la mintak tukar sesuka hari.

Nak jadi blogger yang tegar, dan dapat duit iklan yang banyak (phuiii..ni bukan azam, angan-angan kosong. jangan percaya)

*********

Itu je kot yang terlintas kat kepala otak. Sebenarnya tak payah tunggu tahun baru pun memang aku nak semua yang di atas. Saja je gatal nak kata tu azam tahun baru. Ceh. 

Moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan. Amin. Aku doakan Allah permudahkan urusan anda-anda yang baca blog ni. Terima kasih.

terima kasih sudi baca ^^

13 respons:

Anak Wak Mail said... [Reply to comment]

haha,,boleh je kak nak pergi krabi..jom3x,,tak yah tunggu kaya nak pegi,,

kalau tunggu kaya berjanggut le jawabnya,,haha..:P

yana-feehily said... [Reply to comment]

heheh..tak kaya tak best la nk jalan2..

Jue said... [Reply to comment]

Aminnnnnnnnn..InsyaAllah..moga Allah permudahkan utk yana dan utk jue..:-D

yana-feehily said... [Reply to comment]

amin..tq jue..

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

mudah-mudahan yea..amin...
moga jadi ibu...amin...

FatihaNur said... [Reply to comment]

nana g krabi nak ikut....tp krabi tu kat mane??? hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply to comment]

krabi???
sound gud x pernah terjah pow
suker beach dia yg cantek sgt tue @_@

eeiyss said... [Reply to comment]

amin...amin...amin yaALLAH yaRAHMAN yaRAHIM...

JunAina said... [Reply to comment]

Kak Aina tak ada azam cuma ada matlamat yg perlu dicapai dalam masa tiga tahun ini...hehehee...

yana-feehily said... [Reply to comment]

atie..amin2..hihi

teha : krabi di thailand dear..

lady ayu : kite pun terpengaruh ngan rifhan la ni..hiihi

eeiyss : tq dear..

junaina : kak aina..moga allah permudahkan urusan :) aminn

Cikgu Ma said... [Reply to comment]

yana...sowii..xdan la nak buat...lani dok gila d'load font ensem2...xdan nak mereka2 lagi..hampa nak tulis apa?--> ini blog saya" cmni ja ka?

Anak Wak Mail said... [Reply to comment]

haha,,memang tak best,,tapi,,bila nak kayanya??haha..

yana-feehily said... [Reply to comment]

anak wak mail : hehehe..mudah2an allah kurniakan kekayaan pada kita. tp bila dh kaya jgn lupa pada yg tiada.. :)

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya