Jun 21, 2012

Saya pun ada Secret Admire

Assalamualaikum..

Ya betul, dah sebulan tak update blog. Dalam masa tu jugak jangan tak tau, puan yana langsung tak jenguk blog sendiri. Jenguk blog orang ada jugak la. Tapi jadi silent reader je tanpa tinggalkan jejak. Sebabnya? Adalah kerana malu apabila mengunjungi blog orang dan meninggalkan jejak, sudah pasti mereka akan menjejaki saya. Malu la weh kalau orang datang rumah tak hidang apa-apa.. T__T

Bila dah lama jenguk blog, mula la berlambak-lambak mesej kat shoutbox. Tapi mesej camhampeh. Semuanya menipu saya je kejenya konon nak gembirakan hati ai la tu..Sorry naik lorry, ai takkan percaya hokeh?

Jangan jeles sebab saya ada secret admire. Konon no wonder why my friends tell me abaout your site, always update with fresh information. Ceh..Sejak bila pulak la blog ai ni penuh dengan info? Dan sejak bila pulak blog ni sentiasa update? Dan dan dan sejak bila pulak ai bagi infomasi berguna kepada pembaca-pembaca? Sangat auta. Hahaha..


Rasanya semua blog pun dapat mesej tu. Dulu masa mula-mula dapat pernah la klik, tapi ntah apa-apa yang keluar. Semua tu mungkin akan memusnahkan sistem ozon saja. Jadi kalau dapat mesej-mesej camhampeh ni tak payah la rajin-rajin nak klik.

Kesimpulannya, jangan tinggalkan rumah anda lama-lama. Nanti ada makhluk lain ambil alih. Mungkin (?) Pendatang asing ramai sekarang ni. Jage-jage..ade yang memerhati (kiah propa)

Jumpa lagi ^__^

11 respons:

Aien Alien said... [Reply to comment]

kak yana lama menghilang....mesti bizi sebab konsert Maher Zain kan?? heee...kak kita pun dapat banyak mesej2 macam tu...hanya abaikan jelah, tak payah klik...huhu

yana-feehily said... [Reply to comment]

mmg abaikan..k.yana tk sibuk psl MZ pun..syarikat lain yg uruskan. k.yana dah pencen..hehhee

Nyue said... [Reply to comment]

wow..da femes dia..eheheh

Jue said... [Reply to comment]

ha..takut..sbb 2 kena wajin2 kit update..nie lelama tinggal kan..memangla de yg menumpang..hik3



*missing u..:-(

miss daya said... [Reply to comment]

haha funny la.. i rasa if kite klik link tu kluar iklan2 kan.. yana lmbat nye laa update blog haha..

Kakzakie said... [Reply to comment]

Kakak punya sebab tu tak ada shout-box Yana. Selain bimbang tak terlayan malas nak melayan yg bukan-bukan. Tapi macam ini oklah juga daripada yg letak iklan bagai tu Yana lagilah meluat...

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

hahahahahaha...... admire sgttt!!

Gen2Merah said... [Reply to comment]

hehehehe.. ada je... jangan layan le mesej2 macam tu... tu iklan je,.. menyemak ..

Yana Libra said... [Reply to comment]

lama tak nampak~ :)

skang ni banyak kes tau..kena hati2~~~ :)

Marya Yusof said... [Reply to comment]

Hahahaha, kelakar betullah cik kiah propa tu ye! :))

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said... [Reply to comment]

hehhe... musnah sistem ozon noh.. kak yana buat is senyum sorang2 ja (^___^)

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya