Feb 14, 2012

Terima kasih semua!!

Assalamualaikum..

Malas nak bermukadimah berjela-jela. Boleh baca kat Blog Anak Wak Mail. Apa yang dia tulis, memang sama apa yang ada kat dalam kepala otak aku.

Entri ini dibuat khas setelah Puan Atie membelasah aku di fb chat pagi tadi. Jadi dengan semangat berkobar-kobar mencuri masa aku update blog ini buat tatapan semua.

Dikesempatan ini, aku nak mengucapkan Thank You So Much kepada meraka di bawah ini kerana telah memberi kata-kata semangat di entri yang bertajuk Kadang-kadang. Sangat terharu tau. Sayang korang semua ketat-ketat.



Semoga Allah murahkan rezeki dan memudahkan urusan kalian semua. Insyaallah dalam masa terdekat puan yana akan BW sampai melecet jari. Tunggu....

Terima kasih kerana mengunjungi blog yang suram-suram nak terpadam ni. May Allah bless us.



18 respons:

Kakzakie said... [Reply to comment]

Amin... sayang Yana ketat-ketat juga dari kakak:)

Fendy said... [Reply to comment]

kdg2 kita lupa....Allah jualah yg menguji kita....semangat x?

Yana Libra said... [Reply to comment]

Fuhhh~~

selepas berminggu xupdate, akhirnya~~~

hehe :)

Nyue said... [Reply to comment]

wahh... dpt syg ketat2 lah hri nie..he3...
huhu..sure..kitakn kwn..kwn blogger xkisahlah xkenal pon..he3

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

hehehee.....hamik3...syanglahh sayanglah....<**>

Cikgu Ma said... [Reply to comment]

bilakah "nnt" itu??? hehehe

eeiyss said... [Reply to comment]

wah~ muah2

Jue said... [Reply to comment]

syg semua yg syg sya..muahhh ketat2 k..:-D

Aien Not Alien said... [Reply to comment]

kasihmu diterima kak..hehehe..


hai kak yana lama tak nampak...mana tercampak?? huhu..


bila free-free baru dapat luangkan masa dengan blog...huhu..

LeEmoNiss said... [Reply to comment]

wahhhh kak yana..be strong!

wahida said... [Reply to comment]

sayang kamu jugak...chill selalu yer...

eeiyss said... [Reply to comment]

wah... dah warna pepel... eeiyss suka warna pepel...
::mud jeles::
hehe

MaryaYusof said... [Reply to comment]

Salam yana,

Aduh, lama benar tak bertandang ke sini... bukan tak ingat tau..hikhikhik... take care dear :)

FatihaNur said... [Reply to comment]

nana.....rindu...

Gen2Merah said... [Reply to comment]

alhamdulillah.. nama saya pun tersenarai kat sini.. tima kasih banyak2 yaa merana menghargai..

sayang awak juga ketat2... aahahaha..

naiemah_ramli said... [Reply to comment]

sama2 ...hihihi :)

syg yana jga ^_^..walaupon baru kenal :)..hihi

*amin... :)

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

reti bg smngt je

kdg diri y tk bsmngt haha

Reena said... [Reply to comment]

Aminnn... alahai sama-sama dear :) take care!

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya