Dec 1, 2011

Teringin nak makan Cheese Naan...

Assalamualaikum..

Tiba-tiba teringin nak makan CHEESE NAAN..

Atie cakap perghh sedap.

Syafaf kata teringat-ingat lagi rasanya.

Incik Hubby yang tersayang lagi dicintai..Bila nak bawak I makan kat situ?

pic dari blog MyKhalish

Korang rasa-rasa la kan, sedap ke tidak makanan ini? Nak tahu kesedapannya pegi la kat blog MyKhalish ni. Gerenti air liur meleleh macam cheese yang meleleh tu..huwaaaa

 p/s - makan bila lapar, berenti sebelum kenyang.. erkk..


terima kasih sudi baca ^^

14 respons:

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

siyes mmg sedap...hehehe...

syafaf said... [Reply to comment]

terbaek punya....

- GC - said... [Reply to comment]

perghh.. sedappp!!

yana-feehily said... [Reply to comment]

jeles ni atie...hishh

alien said... [Reply to comment]

gambar itu membuat aku lapaaaa

yana-feehily said... [Reply to comment]

GC..sedap kan?..huhu

yana-feehily said... [Reply to comment]

ku pun lapar gak alien..huk3..

Ungu Violet said... [Reply to comment]

cedapnyee...terliur tengok dia tarik cheese tu...:)

CikGu Ma said... [Reply to comment]

ngidam nak makan kteow kungfu...huhuu

Mrs Sufatiha Infinity said... [Reply to comment]

salam nana....nape kat sp xde cheese nan yg gini ekg??? sedey la teringin...:(

yana-feehily said... [Reply to comment]

ungu violet : nmpak sedap kan? kalah pizza..hihi

cikgu ma : yg tu mana2 pun blh dpt..heheh

teha : nnt suggest la kt mamak tu suh buat kt sp lak.. ^^

Anak Wak Mail said... [Reply to comment]

adoyaii..terliur sudah..:)

Fatin Nadia said... [Reply to comment]

ya Allah.. soddaaapppnya.. terliur dah ni..-_-"

yana-feehily said... [Reply to comment]

anak wak mail n fatin nadia..nnt yana p makan kat sini,nk letak gambar byk2..kasi semua terliur..hehehehe..

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya