Jun 23, 2009

~new look~

salam all..

hari ni bosan takde nak buat apa,so aku pun tukar la background blog ni..atiepun dah tukar,nana pun nak tukar jugak la..hehhee...

tapi macam serabut la pulak..tapi biarlah..aku sukeee...huhu

disebabkan keboringan sampai tahap petala lapan kuasa dua,dengan internet yg tersangat laju(laju la sangat) akhirnya berjaya jugak tukar setelah sekian lama nak tukar..ape ko merapu ni yana..

hari ni takde buat apa2,tak ym dengan sapa-sapa setakat ni..sebab dok pulun mengadap mende alah ni la..tangan ni gatal aje nak online ym,tapi hati ni dok pujuk suruh sabar..bukan apa,karang mesti tak jadi punye la..

so..sekarang dah macam puas hati aje,so dah boleh la on ym..

3 respons:

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

aloloololo.....background baru...
ade pic rabbit eh tuh...hehehhe...

imansyifa' said... [Reply to comment]

hikhik..memula tak perasan ler rabbit tu..belasah jek la..

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

hahaha...tkpe..kekal cumil dicnun...wowieeeeeeeee....

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya