Mar 24, 2010

tapi..

salam..

sekarang ni kenapa la terjangkit penyakit "malas update blog" ntah. kalau dulu bukan main lagi rajin, tapi sekarang..entah la...tengok sendiri la. aduh..

sekarang ni asyik berfacebook saja. seronok tengok aktiviti kawan-kawan. kawan-kawan lama zaman tok kaduk dulu pun terjumpa balik, alhamdulillah..

hari ni tak buat apa-apa. macam bosan sangat. rasa macam nak keluar pegi book fair ja. alahai..tak dapat nak pegi lagi. tak sabar nak beli novel kat booth jemari seni. takut sangat kalau-kalau beg yang jemari seni offer tu habis. huh..
bila dapat pegi ni??

rasa macam nak pegi hari ni. tapi macam penat pulak kalau pegi time balik kerja. tapi sebenarnya dah tak sabar nak beli dan baca novel-novel tu. banyak sungguh tapi..
tapi..tapi..tapi..

memang nak pegi time balik keja tapi (tapi lagi) takde orang nak temankan la pulak. tu satu masalah. tapi (ada lagi) buat apa nak tunggu orang. bukannya tak biasa pun keluar sorang-sorang. tapi(masih lagi tapi) kalau ada kawan lagi best..

sarah..awat la time ni hang dah praktikal. kalau tak aku boleh p dengan hang..rindu kat sarah damm much...huhuhu..

banyaknya tapi dalam hidup. bukankah tapi itu alasan semata-mata?

hendak seribu daya, mahu seribu cara.

jadi fazhana...tiada alasan, tiada sebab dan tiada siapa pun yang dapat merubah kehidupan kita!

bangunlah!!

*apa yang aku melalut ni? apa-apa je la..blog aku, ikut suka aku la..

2 respons:

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

fazhana!!!

jagn malas...babab dia!!!!!


muahahahahahhaa...

imansyifa' said... [Reply to comment]

hehehee...baiklah..saya akan rajin mulai sekarang..tapi..eheheeee

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya