Dec 22, 2009

~new born~

salam..

alhamdulillah adik ipar aku selamat lahirkan anak sulungnya merangkap my first nephew n first granchild untuk mak abah aku..bayi lelaki berat 3.2 kg lahir pada hari khamis 17 disember 2009 bersamaan 30 zulhijjah 1430h..

suke la mak ngan abah tu dah dapat cucu..aku n adik2 mesti la suka jugak kan, tak usah cakap la..setakat ni belum melawat lagi sbb baby lahir kat langkawi, so susah la nak pegi sbb nak kena naik bot la bagai..kalau blh naik kete terus sampai mmg hari tu jugak pegi..

ops..nama baby tu farhan aminuddin, tak tau la ada muhammad ke tak kat depan..kalau ada, mmg panjang la nama dia..muhammad farhan aminuddin bin mohd zulhakimi..panjang bebenor nama kamu ye farhan..takpe la, janji elok maknanya..mudah2an jadi anak yang soleh untuk ummi n abi..

tak sabar nak tgk anak sedare aku yang sorang ni..tak sabar nak tgk dia membesar, pandai ckp..haila..tu baru anak orang, belum anak sendiri lagi..hehhee..
ok la farhan, mummy will visit u soon ya..insyaallah new year nnt kalau takde aral sampai la..

4 respons:

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

baby tu mcm cenyummm....

imansyifa' said... [Reply to comment]

eheh..aah kan..mcm nak senyum tak senyum gitu..

Anonymous said... [Reply to comment]

nama saya pun Muhammad Farhan Aminuddin..huhu

imansyifa' said... [Reply to comment]

owhh..yeke..same la pulak... ^_^

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya