Aug 23, 2011

Contest Blogger Simple Gorgeous

klik sini
Mood join contest telah kembali walaupun tidak menang..Tak apa la, janji join ^__^ bukan apa, nak memeriahkan dunia blog ini..

Disebabkan diri ini dengan perasannya terasa blog ini simple gorgeous, maka dengan riangnya join terus. Semasa menaip entri ini bermacam-macam dugaan telah menimpa iaitu tiba-tiba hang,bukan sekali bukan dua kali tapi dah berkali-kali. Berkat kesabaran berjaya jua akhirnya. Apakah ianya petanda kan menang?? Mungkin ya tidak.

Jadi saya tag dua orang kawan  iaitu

Cikgu Ma
Cik Jue
Mama Qisya

eh..kenapa 3? HAHAHA

Semoga berjaya!

p/s - banyakkan bersabar dibulan puasa (nak publish post ni ambil masa sejam!!)

terima kasih sudi baca ^^

6 respons:

Ummi_Rosalicious said... [Reply to comment]

gudluck :D

Anak Wak Mail said... [Reply to comment]

good luck ye yana!

yana-feehily said... [Reply to comment]

tq ummi n anak wak mail ^^

Firdnurjue said... [Reply to comment]

thanks tagged k dear..if free jue joinla..agpun xbape nak hade mood nie..sakit sana sini..keje lak banyak..apa pun thanks k yunk..:-)

yana-feehily said... [Reply to comment]

its ok dear ^__^

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

maceh tag...
nnt atie wat yerr...

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya