Oct 24, 2011

Segmen Kancil8349 : Kartun Animasi Yang Paling Korang Suka


Assalamualaikum..

Mood join segmen dah bermula..Mari kita join segmen yg dianjurkan oleh Encik Kancil8349. Sila Klik..

klik sini pun boleh.


Kartun Animasi? Sebenarnya confius ni. Spogebob squarepants tu kartun animasi ke tak ye? Kalau ya, ini lah yang paling aku suka..

Suka watak spongebob tapi kalau kat luar aku lagi suka patrick (bantal, keychain) sebab cantik dan comel kot..

Kalau tak..Aku suka Avatar The Last Airbender atau also known as Avatar The Legend of Aang. Hoho aku suka budak Aang ni (malu-malu).

Kenapa aku minat ye? Sebab best dan tak ada sebab untuk aku tak suka.

Start minat bila adik yang bongsu asyik la dok tengok kartun kat tv9 dekat dihati. Last-last kami semua sama-sama melekat depan tv..Tak ingat la tahun berapa tapi rasanya 4 atau 5 tahun lepas kot.

Of course la paling suka watak Aang. Sebab dia comel (malu-malu lagi ; blushing) dengan arrow warna biru kat kepala botak dia..

 jom kita tengok wajah love-love aku..

Ini Aang



Ini Aang bersama Spongebob.
 Kesimpulannya saya suka tengok cerita kartun. Tak kira la apa pun. Jadi saya tak dapat nak bezakan Kartun Animasi ke apa ke sebab semua kartun tu animasi kan? Sila marah jika saya salah.

Korang tunggu apa lagi? Jom la join sekaki sekali.

terima kasih sudi baca ^^

13 respons:

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

Xske katon huhu

Kancil 8349 said... [Reply to comment]

Spogebob tu memang kartun animasi...Kancil pun minat kartun nie...lucu dan banyak juga pengajarannya...

terima kasih kerana sudi menyertai segmen Kancil

JIJI YU said... [Reply to comment]

aku simpan lagi citer ni..full

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

mcm atie...
suke tgk naruto..
dragon ball..
percayalah ini sumer gara-gara terpengaruh ngan hubby n abg2 ku sekalian....hek3...

yana-feehily said... [Reply to comment]

iffah afifah..rugi woo tk tgk kartun..best kot..hehhe

yana-feehily said... [Reply to comment]

kancil 8349..hihi kite confius la..klu ckp citer kartun je lg la byk yg kite suke.. ^__^

yana-feehily said... [Reply to comment]

jiji yu..citer yg mana satu? avatar ye? wahh bestnya..

yana-feehily said... [Reply to comment]

nana pun suka gak tgk naruto..detektif conan, tottaly spies dan kartun klasik..

tu la kan..pengaruh ngan org laki jgk la ni..adik bradik nana kan smua lelaki.. ^__^

CikGu Ma said... [Reply to comment]

hmpa kena tag...cepat jawab soklan kami...hehehe

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/10/kena-tag-kena-tanya-kena-jawab.html

Addin said... [Reply to comment]

spongebob comel :D

yana-feehily said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
yana-feehily said... [Reply to comment]

spongebob mmg cumill..hehe

Kancil 8349 said... [Reply to comment]

salam,

maaf sebab lambat keluarkan list segmen...jomlah singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/11/mereka-peminat-animasi-melayu-dan-benda.html

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya