Feb 21, 2012

"Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah"

Assalamualaikum..

Klik kalau nak join
Dari blog tak terupdate sebab idea kering kontang, baik la join GA ni. Tapi kan, bukan sebab takde idea aku join GA Wawa Abdullah. Satu sebabnya ialah hadiah nya FRIDGE MAGNET. Sekarang ni tengah gila kumpul FM. Wawa, kalau saya tak menang pun, bagi la FM tu ye, boleh la boleh la..saya bayar (muka kesian)T__T

Ok, jom join ramai-ramai. Senang je nak join GA ni. First time Wawa buat GA. Jom sokong dia ^^

15 respons:

Nyue said... [Reply to comment]

he3...sama la dgn nyue pn join...nty view la entry nyue..


hope tergolong utk dpt hadiah no.1,2, & 3..he3..

eeiyss said... [Reply to comment]

wow... macam menarik ja.. hehe

Yana Libra said... [Reply to comment]

good luck ye~~

saya nak mask korea tu..hehe~~ :p

Cikgu Ma said... [Reply to comment]

gud luck yana...kami x dan nak join...sebuk...

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply to comment]

salam yana...Good Luck ya.Terima kasih singgah ke blog k.atie.Follow yana gak :D

wawa abdullah said... [Reply to comment]

hehehe..i'allah dear..hopefully awak dpt..:) thanks ye join giveaway sy.. ^_^

wahida said... [Reply to comment]

gud luck bebeh!!

L said... [Reply to comment]

hehe, jom join bersama..=)

jom renung kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/jahil-dunia-jahil-agama.html

Kakzakie said... [Reply to comment]

Kalau dapat 2 ketul jangan lupa seketul bagi kakak tau. Good luck yana...

-Incek Fik- said... [Reply to comment]

sekarang memang melambak trend orang kumpul fridge magnet buat koleksi kat pintu peti ais.. comel-comel gitu ^^

Aien Not Alien said... [Reply to comment]

kak yana....semoga berjaya ok..


kalau dapat fridge magnet tu jangan lupa tepek gambar...hihihi

naiemah_ramli said... [Reply to comment]

gd luck kak ^_^

LINDAHERY said... [Reply to comment]

salam kenal...good luck ^__^

h A n Y s said... [Reply to comment]

Gudluck~ jemput join GA saya juga jom..;)
@
http://trio-fabulous.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary.html

ctk said... [Reply to comment]

gudluck kak...

*amboiii...sanggup byr...hehe

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya