Feb 19, 2012

Selamat Hari Lahir Cikgu Ma

Selamat Hari Lahir Cikgu Ma
Puan Yana doakan Cikgu Ma sentiasa berada dibawah lindungan Allah
Dimurahkan rezeki dengan keberkatan
Dan dicepatkan jodoh ^__^



8 respons:

Kancil 8349 said... [Reply to comment]

Selamat ulang tahun kelahiran untuk rakan seperjuangan Kancil...semoga dipannjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

-Incek Fik- said... [Reply to comment]

Oh! Befday Cikgu Ma ye hari ni Puan Yana..


Walau pon kita tak bertemu di depan mata, just nak ucapkan jugak di alam maya ni, semoga Cikgu Ma dipanjangkan umur dan dilimpahkan rezeki yang murah di samping dipermudahkan urusan di dunia mahu pon di akhirat kelak.. InsyaAllah :)

khairul said... [Reply to comment]

happy bday dr saya juga cikgu

Gen2Merah said... [Reply to comment]

selamat hari lahir juga buat ckgu Ma...

eeiyss said... [Reply to comment]

wah... besday cikgu ma...
sanah helwah.... moga terus ceria menulis... hhoho
( eh , kenapa wish kat sini pulak kan? hehe )

Cikgu Ma said... [Reply to comment]

terima kasih yana..terharunya, buat entry khas sebab wish bzday kami...=)

Yana Libra said... [Reply to comment]

oooo,besday cikgu ma ye semalam...hepi belated besday ye cikgu ma..hehe~~

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

hepi besday kat cikgu ma gak..






(kui3...mcm aku kenal jek...)

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya