Nov 8, 2009

jalan-jalan cari..?

hari sabtu, cik wan n sarah turun KL dari tanjung malim..so kitorang pun kuar berjalan-jalan cari pasal dertujuan untuk mengurangkan duit yang sedia kekurangan itu..huhu..

jumpa wan dulu kat jalan TAR, shopping ckit kat mydin..beli stoking n stongan, then g sogo untuk solat..pkl 4 baru dapat jumpe sarah kat mid valley..punya la jauh mid valley tu dengan bank negara..mana taknya, salah naik tren! yang pegi naik tren ke port klang tu ape jadahnye..terpakse turun kat pantai dalam, patah blk ke KL sentral then baru la ke mid valley..org dlm tren tak payah ckp la, hari minggu la katakan..penuh bersesak-sesak..

tujuan ke mid valley? hmm..dorang yang cikgu-cikgi tu nak beli buku kat MPH..iskk..nape la tak p kinokuniya je kat KLCC? tak pun g MPH kat pavillion ctu, adoii..aku ni ngikut je sbb ada sorang kawan cik wan pun dtg gak,kak ju namanya..dia yg nak p sangat..so pegi la kan..

kat MPH belek-belek jugak novel JS..novel yg ada situ, smua aku dah ada kecuali satu, penulis ruby hazri;kopi susu sepatu biru..sempat baca sikit, macam nak beli tp biar la..baik aku order je,murah ckit..heh..

lepas dah beli buku2 tu,pegi makan la plk..nak makan ape ek? kak ju nak makan kenny rogers, wan kata dia nak mkn nasik sbb dia org kampung..hahhaa..aku n sarah tak kisah, janjii blh kenyang, hehhee...so p mkan kat the chicken rice shop..banyak tu, dengan nasik, gado2..pai tee..tauhu nye lagi..blh abis ke? haaa..di sebabkan kesemua pemilik perut yg ada kat situ kelaparan belaka, maka dengan secara sengaja maka habis la makanan2 tu selamat bersemadi di dalam..alhamdulillah..cik wan je tak abis nasik, on diet..td nak sangat mkn nasik..sekeh baru tau..

lps makan p solat, pastu tunggu maghrib sekali sbb 6 lbh dah masa tu..lps solat terus balik naik putra dari stesen U..aku n sarah ke setiawangsa, wan n kak ju ke pasar seni sbb dorang nak pegi cheras umah kakak kak ju..sampai umah amik kunci kete n dyana, g giant then terus hantar sarah kat umah kakak dia di ampang..

balik dari hantar sarah, dyana ajak tgk movie..tgk cite los dan faun..baru suku cerita aku yang lost...zzzzzz..pagi tadi baru found semula..hek

ni nak sambung tgk cerita tu blk..harap2 tak lost lagi sekali..daaaaaa..

2 respons:

atIEsAyAnGkAmU said... [Reply to comment]

boleh plaks makcik ni tido time tgk movie...hak2....

imansyifa' said... [Reply to comment]

hehehe..ngantok ar atie..tak tahan..huhuhu

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya