Feb 1, 2012

WW : Bila budak kecik pun dah reti guna laptop.


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


17 respons:

Yatie Awang said... [Reply to comment]

budak2 sekarangkan celik IT hehehe

Yana Libra said... [Reply to comment]

Aik..apsal senget?

Cikgu Ma said... [Reply to comment]

farhan dh bpa tahun yana?

amboi, la ni rajin dah naa update..follower pun sket2 naik...=)

yana-feehily said... [Reply to comment]

yati awang : tu la kak yatie..kita guna..depa pun sibuk jgk nak..last2 jadi gitu la..

yana libra : budak kecik tu godek2..jadi la camtu..hihi

yana-feehily said... [Reply to comment]

cikgu ma : farhan 2 thn dah..

hehe..tekah tkdak keja ni..blh la skit2, tkleh nk lawan hmpa.. :)

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

hahaha bebudak ni terlebih maju

Cikgu Ma said... [Reply to comment]

ok la tu,...rajin2 bw na..hik3...

lawan pa nya..kami pun x tera mana..tekoh malah, xdak idea nak update apa..

nanti kami nak share sesuatu pasal blog kami..keh..keh.. - bjet dilerr-dilerr nih...

-Incek Fik- said... [Reply to comment]

tak mustahil kalau bebudak zaman sekarang ni ada akaun fesbuk semenjak kecil..

yana-feehily said... [Reply to comment]

iffah afeefah : tu la pasal..

incik fik : btl tu..budah darjah 1 pun dh ada fesbuk..

budak penjara said... [Reply to comment]

haha..mmg sngat maju sbb vdeo yg dia tngok pon tunggang langgang abis..hehe

akoo pae said... [Reply to comment]

comelnyee . umo bape tu?? habis rosakk tuu..kehh2

naiemah_ramli said... [Reply to comment]

budak2 skrg dh pandai.. prmainan diorg FB je..tak mcm kita dlu2..kan2..huhu

eeiyss said... [Reply to comment]

hehehe...tomei aih~

eeiyss said... [Reply to comment]

kecik2 dah tunjuk bakat... besaq2 jadi pakar komputer nanti~ ;)

My Life's Journey said... [Reply to comment]

Hahaha dah celik IT dah kanak2 comel sekarang ni .. mcm tengah tengok upin ipin je tu hihi

yana-feehily said... [Reply to comment]

budak penjara : tu la pasal..smpai jadi camtu..

ako pae : dah 2 thn dah skrg ni :)

naiemah ramli : tau tkpe..budak kecik ni suka main angry bird tu..hihi

eeiyss : mudah2an..amin, tq is.. ^^

umi : upin ipin tu wajib..tu ja cara nk buat dia ddk diam..hihi

Anak Wak Mail said... [Reply to comment]

haha,,tengok upin ipin rupanya dia,,budak kecik zaman sekarang memang la,,pandai betul main komputer kan.

Yana Feehily 2008-2011 © All Rights Reserved
Ini Blog Saya